13 Mi t førs te markprøvemes tersk ab Dog synes jeg, at det gik bedre de sidste par dage op mesterskabet, så lidt håb var der. Forhåbningen var at få en bestået, hvilket jeg ville være ekstremt tilfreds med, da dette jo var mit første mesterskab og med en endnu ung hund. Mesterskabet På dagen før mesterskabet havde vi booket mesterskabsmiddag på Løsning Kro med de fleste af de andre deltagere, dommerne Nick Powell og William Megaughin, hjælpere m.fl. Alt i alt en rigtig hyggelig aften med mulighed for at hilse på de andre deltagere på prøven. Her manglede hverken vådt eller tørt, menuen bestod af rejecocktail til forret og stegt flæsk med persillesauce til hovedret, og der var RIGELIGT! Der var også rigeligt med drikkevarer, som jo hører sig til ved en festmiddag, heraf følger altid en masse røverhistorier, jokes og samtaler, der sjældent handlede om spaniels og mesterskabet, men blot hygge og samvær. Dagen efter mødtes vi alle igen, nu lidt mere formelt og spændte på Ørumgaard Gods til fælles morgenmad. Det første syn der mødte os, var et imponerende gavebord med præmier og pokaler. Fantastisk at så mange sponsorer støttede op! Efter morgenmaden var der introduktion fra prøveleder Jan Lundgaard, prøvelederaspirant Morten Kjær Johansen, terrænvært Anders H. Jørgensen, skytter, dommere, hjælpere, sponsorer m.fl. De praktiske oplysninger om dagens afvikling blev gennemgået, og der blev uddelt numre til de deltagende. Efter dette var der parole med dertilhørende virkelig god hornblæsning. Allerede her markerede vi os til alles store fornøjelse ved, at Cash som den eneste hund mente, at der skulle være en Cockersolo sammen med hornblæserne. Vi havde fået katalognummer 20 og lå altså til at skulle relativt sent i gang.
RkJQdWJsaXNoZXIy NzAwNg==